Ni lahko biti strojnik

Filozof pa nekoristno

Krog je sklenjen…

Objavil/a strojnik 29.12.2007 pod miks

 cestitka.gif

(mater, kako je to kičasto…)  bag.gif

Prihaja novo leto in povsod vsi delajo inventure in vlečejo črte pod doseženo. Sam tega nimam namena početi, pa še znam ne, da ne bo pomote. Vem toliko, da me nekateri občasno obiščete in včasih mojim razmišljanjem kaj dodate. Vem tudi to, da vas je glede na številke, ki jih zadnje dni nekateri omenjajo zelo malo, ste pa vsi zelo dobrodošli. V končni fazi, ko sem blog odprl, sem ga uglavnem zato, da se mi ni bilo potrebno pri vsakem komentiranju prijavljati. Da bi kaj napisal se mi ni zdelo smiselno, da bi pa še kdo kaj prebral, pa nemogoče. Bal sem se tudi, da če bo že kakšen komentar, bo popravljal pravopisne napake… :oops:

Pa se je le vse nemogoče vendarle naredilo. Napisal sem nekaj literarnih presežkov, dobil krog oboževalcev… :mrgreen:

No ja. Nič od tega, se je bilo pa z vami lepo družiti. Spoznal sem nekaj zanimivih, nekaj izjemnih in nekaj čudovitih ljudi. Nekatere med vami, sem uspel celo osebno spoznati, za druge pa imam še vedno upanje…

Med blogi, sem naletel tudi na nekatere, s katerimi niti po pomoti ne želim imeti nič, ampak takim sem se večinoma kar sproti izognil. Zelo redko sem dreznil v nekaj, kar si mislim, da bi bilo bolje, da nebi…

V končni fazi, je blog svoj namen , zaradi katerega je bil ustvarjen dosegel in presegel. In to ne šele zdaj, zadnje dni. Dvakrat sem bil na SiOLovi prvi strani, objavili so me celo na prvi strani drugega sveta. Nekajkrat sem bil med prvih 40 naj komentiranih. Kaj takega, se mi je pred par meseci zdelo popolnoma nemogoče. 

 Resne namene sem imel1, da bi ga pustil počasi odmreti in ko bi obisk usahnil enostavno pokopati. Mogoče bom to celo storil.

Saj se mi smili sirota mala, toda v naslednjem letu me čakajo novi izzivi. Podpisanih je par pogodb, ki jih bo potrebno oživiti, preostali čas, bom pa moral nameniti izboru ploščic, parketov, barvam sten, svetilom in podobnim rečem. Za blog bo enostavno časa zmanjkalo.

Nikoli ne reči nikoli. Najbrž bom kdaj tudi kaj objavil, le bolj poredko. Upam, da bom vsaj občasno komentiral. Vsaj pri meni ljubih avtorjih in vsaj vsakih par objav, toliko, da ne pozabite name…  saggio.gif

 1. kot buba švabe []
 • Share/Bookmark
 

Komentarji

22 odgovorov na “Krog je sklenjen…”

 1. 1danica - 29.12.2007 ob 19:56
  1danica

  Potewm te bo pa kaj zbodli in boš vseeno kaj napisal, a ne? Upam. Čaw!

 2. chef - 29.12.2007 ob 20:21
  chef

  Jaz se v zadnjih treh dneh soočam z blaznim malodušjem in razočaranjem nad celotno blogersko sceno. Najraje bi napisal kakšen svinjski post in izlil ves gnev nad bebastimi zapisi, samovšečnostimi, pametovanji, dolgočasnostimi, kvazi prijateljstvi, nad medsebojnim podpiranjem v smislu “ti si car”, ker jih drugi ne jebejo…

  Še posebej sem razočaran nad debili, ki se klatijo po blogosferi samo zato, da delajo zgago. Nad provokatorji, ki se imajo za pametne in nad tistimi tepci, ki provokatorjem nasedajo in se z njimi dejansko prerekajo. Nad buteljni, ki se morajo povsod oglasiti s svojo bebasto ironijo, ki itak ni smešna. Ironičen in sarkastičen je lahko vsak cepec, ampak kvalitetno sarkastičen pa redkokdo.

  Samo pisat noče nihče.

  Biti med najbolj komentiranimi pa ni noben dosežek, te moram razočarat. Če bi imel dovolj časa, da bi napisal vsak dan tri prispevke, dovolj prijateljev, ki bi imeli tudi dovolj časa, da bi nabijali komentarje tudi na najbolj bebaste prispevke (če jih objaviš pet na dan pač ne morejo biti kvalitetni) in če bi imel ti spet dovolj časa, da bi vsakemu posebej odgovoril v posebnem komentarju, bi bil verjetno hitro najbolj komentiran.

  Če bo šlo še naprej tako, da bo bloganje jebeni šport za množice, ki ne samo, da imajo preveč časa, ampak jih tudi ni sram napisat česarkoli, bom počasi obupal tudi jaz in vsem skupaj zaželel, naj se sladko jebejo!

 3. zdravje - 29.12.2007 ob 22:53

  Ko boš pobarval stene, položil parket….. se pa le javi :-)
  Meni je bilo lepo pri tebi na obisku in srčno upam, da se še beremo.
  Lep prehod v Novo leto in naj se ti v letu, ki prihaja, zgodi veliko lepih, nepozabnih trenutkov.

 4. kamper - 30.12.2007 ob 09:06
  kamper

  V vsakem primeru se lepo imej :smile:

 5. drmagnum - 30.12.2007 ob 09:18
  drmagnum

  Delo je prva stvar. Obveznosti tudi. Še bom spremljal dogajanja na tvojem blogu in tudi kaj napisal. Naj se ti pri izvedbi pogodbenih del čim manj zaplete, veliko uspešnih projektov še naprej in javi se še kaj. Te imam v Blogroli. Srečno.

 6. Fetalij W. Tyschew - 30.12.2007 ob 09:31
  Fetalij W. Tyschew

  ne vem zakaj bi ga pustil odmreti… konec koncev je ta blog zanimivo prebirat :P no ja, vsaj meni, ko utegnem :D

  sicer mi je pa žal edino, da se nismo spoznali v bolj “mirnih” okoliščinah :D

 7. GRiSON - 30.12.2007 ob 10:45
  GRiSON

  Stojnik, delam napake, sproti se učim, včasih kakšno bedasto povem, upam samo, da ne pašem med tiste debile, ki delajo zgago.

  Čeprav sem mogoče Dolece, užalil, ker ne maram Cvička, še vedno mislim, da je blog tudi zabava in prijetno druženje.

 8. Fetalij W. Tyschew - 30.12.2007 ob 11:58
  Fetalij W. Tyschew

  aja, ne vem kako pozoren si na tisto migetajočo sliko, aaaampak… ena lučka ne dela :mrgreen:

 9. strojnik - 30.12.2007 ob 13:07
  strojnik

  Bom probal vsem odgovoriti, saj se počasi odpravljam od doma, proti mestu zločina (praznovanja) in me par dni ne bo.
  Fetalij, dobro da niso tiste lučke, ki nehajo delat, ko prva crkne. Bloga ne bom pustil kar umreti, probal pa bom tudi kaj dodati, kolikor bom pač utegnil. Verjamem pa, da se nismo videli zadnjič.
  GRiSON, ti sigurno nisi nikoli delal zgage, kot tudi nihče pri meni. Dolenjci so fajn ljudje in z njimi se da vse zmenit.
  1danica, zdravje, kamper in drmagnum, hvala za lepe želje. Bom še vedno tu nekje blizu in tudi oglasil se bom kdaj…
  Chef, ne se sekirat zaradi blogov. Nisi odvisen od njih in tudi brez blogov, ti ne bi dosti manjkalo. Razočaran pa nikakor ne morem biti, glede na to, da nisem popolnoma nič pričakoval…

 10. chef - 30.12.2007 ob 22:20
  chef

  Opazil sem, da moramo predvsem eden drugega hvalit… sem šel prej pogledat na en blog, pa sem skoraj bruhnil od osladnosti. Folk, ki se ne pozna, si izliva svojo ljubezen, vzpodbujajo se, tolažijo…

  Za skozlat!

  In mi se čudimo, da nas ima cela Slovenija za idiote!

  Komaj čakam, da bloganje ne bo več moderno!

 11. GRiSON - 31.12.2007 ob 10:16
  GRiSON

  No, nestrpnost pa taka, mislim, da kljub temu ni vse tako črno, kot misliš. Ni razloga chef, da si tako ljubosumen. Le kaj bi bilo, če bi se vsi tako sovražoli, tu imajo nekateri tudi dobre prijatelje.

 12. likard37 - 31.12.2007 ob 14:44
  likard37

  Strojnik, mislim da ti kar dobro gre, vsaj kolikor sem jaz opazil. Če se ti zdi pa število obiskovalcev majhno, se pa tolaži tako kot jaz, s tem da imaš dobro družbo!!!

  Chef, če le prehudo trpiš na kakšni prepatetično, preprijazni strani, lahko vedno dva klika stran zagotovo dobiš kakšnega ekstremista, ki ti bo brez zadržkov opsoval celo rodbino, dal v nič tvoje pisanje, razmišljanje in bivanje nasploh. Zares nenavadno kako različne stvari so všeč ljudem!
  In nekaterim pač nekaj pomeni biti prijazen z neznanci…in to povrh vsega še po spletu. Ne moreš verjeti. Menda nekateri še fukajo tako!!!!

 13. mica - 1.01.2008 ob 07:59
  mica

  odbr jutr stroujnik,
  upam, da nisem prva ženska, ki ti je v novem letu zaželela vse najboljše?
  To rečem zato, ker pri nas velja, da ženske prinašajo nesrečo :-)
  pa ne bi želela, da sem prav jaz tista, ki bi te z njo obdarila :-)
  No, ja, likar je nekaj GOVORIL O DOBRI DRUŽBI
  Takih, za katere bi tudi na tem blogu lahko rekel, da sodijo tja, pa nas je tudi kar nekaj, ane?
  :-)

 14. strojnik - 3.01.2008 ob 11:25
  strojnik

  Bom ponovno vsem na enkrat odgovoril. Na blogih je simpatično ravno to, da če ti družba ne odgovarja, jo v trenutku lahko zamenjaš. Nekatere obiščeš ob enem, druge pa ob drugem razpoloženju. Na tem blogu se pa dejansko ni dogajalo hudih ekcesov, na kar sem dodatno ponosen… :)

 15. majrim - 3.01.2008 ob 14:30

  ko boš imel čas,se kar oglasi…jaz te bom poškilila:))….uspešno delo:))

 16. ZigaK - 3.01.2008 ob 15:24

  za po tleh dej nedrseče ploščice (mojih 5 centov :mrgreen: )

 17. strojnik - 3.01.2008 ob 18:09
  strojnik

  @majrim: Ko bom utegnil in imel kaj povedati, vsekakor… ;)

  @ZigaK: Predviden je granitogres. Vsekakor pa hočem ploščice, ki ne drsijo in ne pivnajo umazanije. Za zunaj sem dobil take, s tem, da še zmrzniti ne smejo in prvo zimo dajejo dobro skozi, zaenkrat. Za kopalnice me nedrsečost ne zanima najbolj, za kuhinjo pa še razmišljam o tankem granitu. Kot pravim, še zbiram podatke… :?
  5 centov??? :shock:

 18. ZigaK - 3.01.2008 ob 19:00

  ah, to je en tak amerikanski izraz, pomeni pa, hm, še mojih 5 para ali pa da se še jaz uštulim in pokažem da nekaj znam :)

 19. chef - 3.01.2008 ob 23:29
  chef

  @likard37: Saj to je problem. Ali se skoraj nabrišemo med seboj, ali se pa pobijemo. Normalne interakcije skoraj ni.

 20. Kašpar - 3.01.2008 ob 23:38
  Kašpar

  chef, napiši post, boli te q. Imaš dobro ime v slovenski blogosferi in pomoje bi bile tvoje besede tehtne in bi imele neko težo.

 21. strojnik - 4.01.2008 ob 12:32
  strojnik

  @ZigaK: Američanov itak nikoli nisem razumel… :mrgreen:

  @chef: Na mojem blogu, mislim, da se ne dogaja ne eno, ne drugo, tako da se da najti kaj sprejemljivega, le iskati je treba… ;)

  @Kašpar: Mislim, da lahko kdorkoli napiše karkoli, ampak tukaj je vsak z svojim namenom in kdo smo mi, da bi vsem pamet solili… :?

 22. chef - 5.01.2008 ob 17:50
  chef

  @Kašpar: Ne ljubi se mi ukvarjati z medblogerskimi zdrahami, kaj šele ustvarjati nove :-/

  Moj cilj je pridobiti bralce, ki sicer niso blogerji. Blogerji itak berejo vse, med tem ko povprečen uporabnik interneta bere samo tisto, kar mu je všeč.

  Pravzaprav bi mi bilo vseeno, kaj se v blogosferi dogaja… moti me le zato, ker začno ljudje posploševati.

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !