Ni lahko biti strojnik

Filozof pa nekoristno

Kako si ga podaljšati…

Objavil/a strojnik 26.01.2008 pod miks

Čau Katarina. Pojma nimam, zakaj sem se tokoj po pisanju naslova nate spomnil… :mrgreen:

Najprej moram na tem mestu pohvaliti SiOLov antispam filter, saj odkar ga imam aktiviranega, zelo redko kakšen spam dobim. Če v koš leti tudi kaj pametnega ne preverjam redno, če pa sem v košu iskal kaj, kar bi sicer moralo priti, pa tudi še nisem našel. Zelo redko, se pa zgodi, da kakšna malenkost kdaj le mimo pride in to se pač pobriše ročno. Tako je po poti spama prišla tudi naslednja ponudba:

spam.jpg

Že je prst letel proti Delete tipki, ko sem skozi okno slišal divje cviljenje gum, speljujočega avtomobila. Strojniški možgani so takoj začeli mleti in sestavljati rešitve za človeštvo… :mrgreen:

Dajte mi pomagat. Je že kdo tega, ali kakšen podoben preparat že probal. A ta reč deluje. Priporočate kaj drugega…

In ne. Nisem začutil nobenega pomanjkanja. Tudi nobene pritožbe nisem dobil (vsaj ne še…)…

Za življenja gre…  trance_40_thumbup.gif

Ni ga prometnega zakona, kot bi zalegel toliko. Ni ga ne radarja, ne policaja, ki bi umiril naše ceste bolj…

Pomislite na uboge zakompleksane osebke, kako hudo se jim je prebijati skozi življenje. Punce ga ne šlivijo, družba ga ne razume in samo avtu je car. Če preživi in odraste, dobi službo, v kateri ga maltretira šef, doma ga šraufa žena, po bankah ima pufe in edino po poti do doma je car. Zamislite, kaj bi tem revežem ti centimetri spremenili življenje…

Pomislite, kako bi ga spremenilo šele nam. Manj zakompleksancev po cesti. Bolj ležerna vožnja. Manj rešilcev in nedolžnih žrtev…

Če kdo pozna kakšnega politika, dajte to vendar uzakonit. Ni nam več druge… :mrgreen:

.

.

p.s. V kratkem pričakujem tisoči komentar. Bo v tej objavi… ;)

 • Share/Bookmark
 

Komentarji

52 odgovorov na “Kako si ga podaljšati…”

 1. Tibor Jablonsky - 26.01.2008 ob 16:09

  Hm…vem, da so si ena plemena vezala kamne na tiča in vlačila za sabo….Vaj za penis enlargment sicer ne poznam, poznam pa tiste ta duge, ki so po popularnosti takoj za njim….antišprint variante pa to…Vsekakor zadeva, ki mora iz spama obiti širni svet “and make world a better place”….nekaj takšnega. Sem tisoči? Dobim nagrado? KOnzervo malin? Strojno nabranih?

 2. Marija - 26.01.2008 ob 16:12
  Marija

  Strojnik, po moje ne bo prej miru, preden strojniki ne izumite kakih modernejših nadomestkov od avtov, recimo kakih ljudskih raket ali kaj podobnega. To bo precej umirilo ceste (in preneslo fokus drugam). Se bojim, da bo vsa medicinska/psiho stroka še lep čas samo rožice sadila. :mrgreen:

 3. nada - 26.01.2008 ob 18:26

  O, to pa je zapis in pol. Smo se nasmejali in moj mož predlaga, da bi odgovor gotovo našel pri blogerski carici-potrebnici gospodični…monabolj

 4. mica - 26.01.2008 ob 18:30
  mica

  hehehe, Strojnik, imaš pa divje želje :-)
  pa kaj bi s podaljšanim..hm..upam, da ne nosom ?
  :-)
  Od mene, žal, kakšnega pametnega nasveta ne moreš dobiti, ker se svojega Strojnika držim že od cca 18 leta naprej, pa se ga mislim še v nedogled, ne glede na to, da nima nobenega strokovno utemeljenega spoštovanja do ženskega IQ-ja
  :-)
  Hm, se pa spominjam enegq od možakarjev iz našega mesta. še mene je pritegnil pogled na tisto zadevo, ki se mu je motala (sicer pod hlačnicami) tam okoli kolena, pa mi radovednost ni dala miru, čemu, pa so mi povedali, da zaradi prostate

  :-)

  Mogoče imajo tudi vsi tisti, ki ŽE imajo najdaljše kakšne podobne težavice?! Ti bo že katarina povedala
  :-)

  Tole pa mimogrede:
  pred 2. sv. vojno in še par let po njej, so v eni naši vaški gostilni imeli mizo, ki je bila polna različnih črtic. Na tej mizi so siga možakarji merili in če je verjeti še živečim pričam, je bil moj ded..olala kamplejc na tem področju.
  :-)

  Tudi ženske so ga imele še pri 86 letih zelo rade (preverjeno), če te bi zanimalo, ti lahko pošljem zgodbo, ki sem jo napisala o njem, letos je bila objavljena v eni literarni reviji, mogoče bi se ti zdela poučno zanimiva?

  :-)

 5. buba švabe - 26.01.2008 ob 18:35
  buba švabe

  A sem jaz tisoči???

  Dobra ideja sicer, ampak bi morali potem iznajti tudi metodo za zmanjšanje. Mislim za tiste, ki stojijo po pet sekund in več pri zeleni in se vozijo 30-50 km/h pod omejitvijo. Verjetno zato, ker imajo premalo prostora med nogami in morajo potem biti zelo previdni, ko pritiskajo na plin… :P

 6. strojnik - 26.01.2008 ob 18:37
  strojnik

  @Tibor Jablonsky: Si mi dal dobro idejo. Kaj pa če bi namesto denarnih kazni vpeljali nošenje ustrezne uteži ustrezno dolgo… :mrgreen:
  Tako bi problem reševali pri izvoru… :mrgreen:

  @Marija: Kaj pa če bi jih kar s topom izstrelili. V tarčo, po možnosti… :mrgreen:

 7. strojnik - 26.01.2008 ob 18:44
  strojnik

  @nada: Mogoče se še oglasi… :mrgreen:

  @mica: Jaz bi rad samo prometno varnost dvignil, ne pa gužvo u hlačah. Te so mi že tako tesne, zaradi drugih vzrokov… :mrgreen:
  Zgodbo pa daj kar na blog. Jo bomo kot vse druge, z veseljem prebrali, ko bo čas, seveda… ;)

  @buba švabe: Tisoč je tik pred zdajci. Tisti počasni imajo po moje druge težave in ne z gužvo. Mogoče imajo preveč lufta kje drugje… :mrgreen:

 8. kamper - 26.01.2008 ob 20:46
  kamper

  Takih manjvrednostnih kompleksov imaš na naših cestah vse polno :smile:

 9. 1danica - 26.01.2008 ob 20:58
  1danica

  1000 KOMENTAR

  Ravno v včerajšnjem postu sem zapisala, kaj naredim s takšno pošto. Meni pač ni treba študirati, ali to potrebujem ali ne, ta enlargement.
  Če bi pa zadevo uzakonili, bi najbrž morali pa še poostriti varstvo podatkov – da bi si zakompleksani lahko v miru zdravili komplekse in naredili mir še na cesti, kot ugotavljaš.
  Ampak potem bi verjetno ugotovil, da so razlogi za divjanje, predvsem pa za nabavljanje premočnih zverin na štirih kolesih vendarle tudi drugje in bi bilo treba uzakoniti še kaj podobno pametnega.

 10. strojnik - 26.01.2008 ob 21:24
  strojnik

  @1danica, nosilka 1000 komentarja:
  Vedno je treba nekje začeti… ;)

  Pustila si torej jubilarni 1000 komentar na tej moji smešnici imenovani blog. Sem mislil celo na neke nagrade, pa nimam nobene prave ideje.
  Ima kdo kakšen predlog… :P

 11. buba švabe - 26.01.2008 ob 21:27
  buba švabe

  Ja, men dej 100€, pa bom jaz že zrihtal, da bo prav…

 12. strojnik - 26.01.2008 ob 21:31
  strojnik

  Za 100€ ti dam cel blog… :mrgreen:

 13. 1danica - 26.01.2008 ob 22:00
  1danica

  Yaaaay! To!
  In za nagrado si še ti meni dal komentar! Lepo od tebe!

 14. mica - 26.01.2008 ob 22:07
  mica

  žal ne gre, ker mora biti zadeva prej objavljena nekje drugje.

 15. vlatka - 26.01.2008 ob 23:11
  vlatka

  strojnik,

  se mi zdi, da si malo zabluzil kot Dare, potem sem pa še sama….

 16. blitz - 27.01.2008 ob 08:39
  blitz

  neverending story, nič manj ne bo nesreč. Če si jih vsi podaljšamo, se bo samo povprečje dvignilo in eni bodo spet imeli podpovprečne… :sad:

 17. Irena - 27.01.2008 ob 09:20

  Civilizirani moški, imate tko vsi penise manjše in še malo postrani. Zaradi tesnih oblačil, zaradi premalo prostora, da bi Vaš “ponos” lahko se dvigoval po mili volji. Prisiljen je “ukočen” v ozkih boksercah in kavbojkah.
  Plemena, bolj črna (belih že dolg ni več, smo vsi v “skupnosti”) pa še vedno zaščitijo s kakšnim bambusom svoje premoženje. Bolj zato, kadar grejo na lov za hrano in da se ne poškoduje “zadeva zlata vredna” ko hodijo mimo trnjev, pekočih visokih trav itd. Dokazano je, da njihovi penisi so zato daljši in ne samo to, njihova oblika je dosti boljša od “vaših na silo oblečenih” (samo da ne bo kdo zdaj začel nag hodit okol, saj nism nič napisala…) zato so njihovi penisi pokončni kot sveča, seveda posledično so zato odlični partnerji v horizontali kadar ljubijo. Penisi niso poševni in so po videzu kot sveča…Da pride civilizirani (tisti ki še sebe nikoli ni videl v adamovi o.) v takšnem stanju domov in bi hotel kaj več bi skoraj oz. včasih obvezno imeti kar imobilizacijo.
  Mogoče bi pomagalo po spol.odnosu, po živalskem jeziku pa parjenju privezati si na svoj organ kar kakšno palico (pa brez trnkov in ne okuženo), potem bi mogoče pomagal.

  Lep pozdrav Irena

  Upanje in vera ostaja, kar pa še ne pomeni, da se bo zato zgodil…čudež….

 18. sosed - 27.01.2008 ob 10:57
  sosed

  veš kaj, revež z dolgim tičem, je še vedno revež, tako da mu tudi tisti centimetri ne bodo bistveno pomagal. mogoče bodo celo deloval kontraproduktivno, v smislu: “glej kakšnega tiča mam, pa sem še zmer navaden papak..” :)

 19. strojnik - 27.01.2008 ob 12:04
  strojnik

  @1danica: Ti si definitivno prehitro zadovoljna. Se bomo že kaj spomnili… ;)

  @mica: Bomo počakali. Brez skrbi. Na tvojem blogu sem itak v zaostanku zadnje čase. Ko vidim dolžino objave, glede na čas, ki ga imam na razpolago, me kar mine. Bo že bolje… :D

  @vlatka: Si ti sigurno prebrala do konca… :shock:
  Zabluzil sem pa že zdavnaj… :mrgreen:

 20. strojnik - 27.01.2008 ob 12:12
  strojnik

  @blitz: Računam na to, da se bi sčasoma tudi tiste “najpogumnejše” :mrgreen: počasi začele bunit in tako komplekse preusmerile drugam… ;)

  @Irena: Tebe bom kot eksperta predlagal za svetovalko. Sam se nisem tako poglobil, raziskav in analiz delal… :mrgreen:

  @sosed: Mislim da je bil stavek izrečen v filmu “Schindlerjev seznam”: Kdor reši enega, reši cel svet… :mrgreen:

 21. mica - 27.01.2008 ob 13:32
  mica

  hahahaha, in potem se ti nekaj sekiraš zaradi hm…razno-raznih dolžin :-)
  jaz, ki sem pa hm…verjetno “najdaljša” ti pa ni mar zame
  .-)
  kakšna krivica se mi godi
  :-)
  smrk

  PS

 22. dare - 27.01.2008 ob 13:46
  dare

  Nenavadno, o podaljšanju tiča teče debata.

  Najbrž poznate tisto, ko si je tip želel imeti takšnega kot črnci in si je v ta namen privezal nanj petkilski kviht. Z rezultati je bil že po treh dneh kar zadovoljen. Podaljšal se do takrat sicer še ni, črn je pa ratal!

  Sicer pa glede tega menim tako:

  Mislim, da obstaja kar nekaj argumentov za trditev, da se da s povprečno velikim orodjem dosegati vrhunske rezultate,s kompleksi je pa itak tako, da to imaš ali pa nimaš, imaš pa vedno v glavi in nikoli v hlačah!

 23. strojnik - 27.01.2008 ob 14:40
  strojnik

  @mica: Madonca. Kje si pa ti prebrala da se zaradi česarkoli, razen zakompleksanih voznikov sekiram. Saj ne pišem v šifrah, kot je včasih tisti naš pijanček… ;)
  Berem te pa, ko utegnem. Kaj naj… :(

  @dare: Idiot bi z vsakim orodjem kvečjemu sebi kaj naredu… :mrgreen:
  Bi pa za pridobitev vozniškega dovoljenja veljalo neke psihoteste uvest, Tako kot za orožje naprimer. Ne more mi biti vseeno, da se moja žena z otroci v avtu vozi med ljudmi, ki jim cesta služi kot ventil problemov, samim s seboj… :?

 24. minnie - 27.01.2008 ob 23:25
  minnie

  Haha, ta siolov spam res zmaga. Opažam, da so zadnje čase v modi obvestila, kako poteka moje naročilo :lol:

  In to sem že 100x rekla, da vedno prebereš, da je mlad voznik povzročil nesrečo, skorajda nikoli voznica. Zaščiti svojo idejo! :D

 25. Kašpar - 28.01.2008 ob 14:03
  Kašpar

  Zdravo, mogoče ne veš: pripravljamo blogesko srečanje v Škofji Loki – sobota, 2. februar ob 16.00 v Jesharni. Prideš?

  Prijaviš se lahko tukaj.

 26. strojnik - 28.01.2008 ob 14:17
  strojnik

  @minnie: Nedvomno je nekaj na tem… :)

  @Kašpar: Hu. Sobota je še mnogo predaleč, da bi vedel, kje bom. Če bom kolikor toliko v bližini, se oglasim na pijačo, ali dve… ;)

 27. feniks - 28.01.2008 ob 20:44

  Hm, ne vem, če vam bo uspelo najti metodo za podaljšanje. Kaj pa, če bi avtomobile prodajali glede na dolžino?

 28. Muki - 29.01.2008 ob 10:28
  Muki

  Vsi imamo v resnici večje kot si mislimo. Tretjina tiča se namreč sramežljivo skriva v notranjosti. :)

  Kirurg ti lahko z enostavnim zvezdastim rezom, na mestu stika tiča s telesom, prereže vezi in ti izbeza takoimenovani notranji penis na plano. Zrastel boš za najmanj 3 in največ 6 cm. :) :)

 29. strojnik - 29.01.2008 ob 17:39
  strojnik

  @feniks: Dobra ideja. S tem bi tudi probleme parkirišč zmanjšali… :mrgreen:

  @Muki: Kirurga ne pustim niti blizu družinskim draguljem. Vsaj dokler funkcionirajo kolikor toliko. Pa saj ne mislim nobene znane blogerke osvajat. Se razhajava že po marsičem drugem… :mrgreen:
  Bi pa to potrjevalo Tiborjevo in daretovo metodo, ki se mi zdi še najbolj vzgojna… :twisted:

 30. Sparkica - 29.01.2008 ob 20:53

  Čisto mimogrede in mogoče čisto mimo… kako pa si GA (svojega, ne partnerjevega) ženske podaljšamo? Jaz GA nimam, torej… če ga dam podaljšati, ga še bolj ne bom imela? Oz. ga še manj ne bom imela, ali kako?! :) :):)
  Manjvrednostni/večvrednostni kompleksi so na žalost vsepovsod, ne samo na cesti. Drugače pa bi divjake lahko zaprli na krožno progo, kjer bi morali krožiti tako dolgo, da bi se jim podplati obrabili, želodec obrnil in še tista ena možganska celica obupala…

 31. buba švabe - 29.01.2008 ob 20:58
  buba švabe

  >>> Drugače pa bi divjake lahko zaprli na krožno progo, kjer bi morali krožiti tako dolgo, da bi se jim podplati obrabili, želodec obrnil in še tista ena možganska celica obupala…

  Saj to že obstaja, reče se pa temu Nascar! :D

 32. vlatka - 29.01.2008 ob 21:36
  vlatka

  strojnik,

  nikoli ne grem do konca. Do konca je še daleč…,

  in vsakokrat, ko vmes prekinem, je drugič še slajše ;) :D

 33. strojnik - 29.01.2008 ob 21:39
  strojnik

  @Sparkica: Še za moške, ne vem, kako se rečem streže. Kje bi za ženske vedel. Mislim, pa da si ženske svoje komplekse zdravite nekje drugje in ne v avtu. Strinjam se, da so kompleksi povsod prisotni, so pa redkokje tako ubijalsko nevarni… :?

  @buba švabe: A je to tista reč, o kateri si enkrat pisal, ko je glavni štos, kako čimprej gume zažgati… :?

  @vlatka: Ti si očitno nasprotje nekaterih, ki hočejo vse in takoj… :mrgreen:
  In to ne malo… :mrgreen:

 34. buba švabe - 30.01.2008 ob 07:11
  buba švabe

  Ne, to je neki druzga… :)

 35. zdravje - 30.01.2008 ob 08:01

  Hm, hm, strojnik, praviš, da gre za življenje?
  Berem komentarje, pa nobene rešitve. ;-)
  Se je tebi medtem utrnila že kakšna ideja? :-)

 36. drmagnum - 30.01.2008 ob 08:07
  drmagnum

  Dolžina je za tiste, ki mislijo, da s kratkim ne zmorejo.

 37. nada - 30.01.2008 ob 09:01

  Tej okrogli pisti mi rečemo Rondo Tomačevo, no sedaj izvem zakaj tako dirkajo….svojga tiča lovijo….

 38. GRiSON - 30.01.2008 ob 10:14
  GRiSON

  Potem takem imajo naši politiki resen problem. Upam, da bo vsaj nekaj od njih opazilo Muki-n komentar. Hlače pa pri tem, prav gotovo ne prispevajo, da je majhen ponos.

 39. ZigaK - 30.01.2008 ob 11:42

  Meni je smešno, da moraš za siolov spam filter plačat, drugje so pa večinoma zastonj, pa še boljše delajo najbrž.

 40. strojnik - 30.01.2008 ob 17:39
  strojnik

  @buba švabe: Zakaj si tako skrivnosten. Pa ja ne boš rekel, da se ti s tem ukvarjaš… :mrgreen:

  @zdravje: Ideja, kako norce spravit iz ceste? Idej je kolikor češ, samo pravijo, da niso humane… :?

  @drmagnum: Zna bit. Najbrž res ne zmorejo in mislijo, da pa z daljšim bi ziher šlo… :mrgreen:

 41. strojnik - 30.01.2008 ob 17:44
  strojnik

  @nada: Tisti rondo je pa v vsakem primeru zanimiva tvorba. Včeraj me je nekdo s šleperjem skoraj povozil, ker sem upočasnil in gledal, da kdo ne pride z desne, čeprav po tistem pasu ne bi smel. Samo kaj, ko imam slabe iskušnje. Jih je kar nekaj pokopanih takih, ki so imeli prednost… :?

  @GRiSON: Z našimi politiki imamo probleme predvsem mi… :?

  @ZigaK: To pa ne bi vedel. Imam to zadevo uklopljeno v nekem paketu. Dela pa načeloma res zelo dobro… ;)

 42. buba švabe - 30.01.2008 ob 17:50
  buba švabe

  Eh, sem mislil biti duhovit, pa če noben ne pozna, pač ni ratalo. Nascar je dirkaški šport iz Amerike, pri katerem kreteni vozijo v krogu (po ovalu) okrog in okrog in okrog do onemoglosti oziroma po več ur skupaj. Najbolj je pa priljubljen pri “trailer park white trash” Američanih. ;)

 43. strojnik - 30.01.2008 ob 18:01
  strojnik

  @buba švabe: Ko sem do pol komentarja prišel, sem se vsega spomnil. Sem po televiziji nekoč gledal tipa, ko je vzhičeno razlagal, kako zelo zanimiv ta šport je. Meni je še formula vedno bolj dolgočasna, pa se vsaj nekaj dogaja… :?

 44. bamboo - 31.01.2008 ob 12:11
  bamboo

  nekateri se enpstavno ne pocutijo dobro v svoji kozi

 45. mica - 31.01.2008 ob 12:27
  mica

  ne vem, če tole, kar bom napisala, paše v kontekst, pa vendarle …..
  Včeraj sem bila po službeni plati povabljena na neko hm..”zborovanje”. In tam je bilo precej žensk, ki so po končanih formalnostih pričele veselo besedovati.
  Beseda pa je nanesla, kakopak, tudi na moške :-)
  debata se je namreč osredotočila, na problem imenovan “žena noče- glava jo boli”
  Prav žal mi je, da se moški ne morejo spremeniti v muhe, da bi prisluškovali, kajti imeli bi kaj slišati. Zlasti velikooo poučnega.
  Torej: zakaj se žena zvečer izgovarja, da jo “boli glava”.
  Resnica iz ženskih ust:
  * ne maram nejgovih izgovorov, da se je umil včeraj, in da ne čuti potrebe , da bi se tudi danes

  * čez dan je bil tečen kot hudič, a misli, da bom zvečer kar lepo vse “pozabila”

  * nenehno počne eno in isto (v sexualenm smislu)

  * četudi mu predlagam kaj “novega”, mu ni mar, ampak raje “ubere” svojo lastno pot do hm..”cilja”

  * sex z njim je takoooo dolgočasen kot so slovenski filmi :-)

  *prehitro konča

  * če “ne more” sem jaz kriva

  *takoj “po” zasmrči in me porine iz naročja

  itds.

  itd.

  tile so bili največkrat omenjeni

  PS
  bil je eden redkih večerov, ko sem se smejala do solz, ko sem uživala kot že dolgoooooo ne

  :-)

 46. strojnik - 31.01.2008 ob 18:00
  strojnik

  @bamboo: Nekateri se očitno nikjer ne počutijo dobro… :?

  @mica: Lepo, da si se imela fajn. Imate pa ženske kup problemov s težavami vidim. Se mi skoraj smilite… :mrgreen:
  Si me pa spomnila na en (baje resničen) vic, ko je žena tarnala da jo boli glava, jo mož potolaži: draga, saj glava me ne zanima ne vem koliko… :mrgreen:

 47. vlatka - 31.01.2008 ob 18:42
  vlatka

  strojnik,

  imeti in vse takoj, je kratkega veka. Če imaš vse in takoj, kaj še lahko pričakuješ ;) ?

 48. mica - 31.01.2008 ob 19:17
  mica

  hehe, strojnik, mi je všeč tvoj črni humor
  :-)

  :-)

 49. strojnik - 31.01.2008 ob 20:24
  strojnik

  @vlatka: Nič. Nesrečen rataš… ;)

  @mica: Življenje ga je vse polno, ko se dela norca iz nas… :mrgreen:

 50. davidpelko - 1.02.2008 ob 19:29

  POMEMBNO OBVESTILO!

  POSTAVITE SE V BRAN BLOGERJU, KI MU SPAR SLOVENIJA GROZI S TOŽBO, KER JE JAVNO NAPISAL SVOJE MENNJE IN SLABE IZKUŠNJE Z NJIMI.

  Prosim za podporo v obliki komentarja na njegovem blogu. TAKOJ! Hvala.
  David PELKO

  prilagam link:
  http://1tastar.blog.siol.net/2008/02/01/pizde-sparove/

 51. nada - 2.02.2008 ob 08:31

  Ženske bodo morale enkrat za vselej sprejeti dejstvo, da je seksanje in sex za moškega zgolj šport in ne izkazovanje čustev.

 52. strojnik - 2.02.2008 ob 14:29
  strojnik

  Hm. Če bi to Katarina prebrala, se sigurno ne bi strinjala… :mrgreen:

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !